apr 2023

Truck Trading Group

Truck Trading Group neemt DAF Garage Peeters uit Herentals over

Truck Trading Group neemt DAF Garage Peeters uit Herentals over. 

De Truck Trading Group telt hierdoor 7 DAF-concessies en 2 servicepunten binnen de Belux (Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Limburg, Brabant, Luik, Luxemburg en Groot Hertogdom Luxemburg)  en stelt meer dan 300 mensen te werk. 

“Met de overname van Garage Peeters verankeren we ons nu ook in de Kempen en kunnen we een full-service bieden aansluitend van Sint-Niklaas tot het Groot Hertogdom Luxemburg. Wij zijn verheugd dat we de kans krijgen om verder te groeien”, aldus Vincent van Doorne, CEO van de Truck Trading Group.  

Garage Peeters werd in 1954 opgericht door Gust Peeters. Hij bouwde een familiebedrijf uit met 18 personeelsleden, steeds gericht op een sterke service in de truckwereld. 

“Het is de bedoeling om Garage Peeters stapsgewijs te integreren, waarbij de 18 medewerkers meegaan in de overname. Met deze uitbreiding versterken we onze positie in België en groeit ons verkooppotentieel. Mede door onze sterke voorraadpolitiek slagen wij er in deze moeilijke tijden toch in om distributie-, bouwvoertuigen en trekkers te  kunnen leveren op een relatief korte termijn, alsook nieuw geproduceerde DAF trucks vanaf mei 2023. Toch niet onbelangrijk in deze moeilijke commerciële tijden”

De Truck Trading Group biedt met zijn verhuurbedrijf Dif-rent ook de mogelijkheid om op korte of lange termijn te huren. Mede door onze Used Truck Centra in Antwerpen, Brabant en Malmedy willen wij groeien naar de sterkste Truck Group in de Belux.     

Website design & development by Logo Popkorn