okt 2024

Aflevering

Transport Van Dijle ontvangt exclusieve DAF XG+ 530 Limited Edition

Ter ere van het 75-jarig jubileum heeft DAF een speciale Limited Edition XG+ 530 TT uitgebracht, waarvan slechts 75 exemplaren zijn geproduceerd. Vandaag hadden we de eer om nummer 18 van deze exclusieve serie af te leveren aan Transport Van Dijle  uit Ekeren.

Deze unieke truck, met zijn elegante design en geavanceerde technologie, is een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. De DAF XG+ 530 is gebouwd voor maximale efficiëntie en comfort. De krachtige motor levert uitstekende prestaties, terwijl het innovatieve interieur en de moderne technologie de rijervaring naar een hoger niveau tillen. Deze Limited Edition voegt niet alleen een visuele blikvanger toe aan de vloot, maar biedt ook ultiem comfort voor de chauffeur tijdens lange ritten.

Transport Van Dijle , bekend om hun uitstekende service en betrouwbaarheid, heeft deze bijzondere truck in samenwerking met Truck Trading Antwerpen aan hun vloot toegevoegd. Deze samenwerking benadrukt de gezamenlijke inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid. Truck Trading Antwerpen zorgde voor een vlotte aflevering en deskundig advies, zodat Transport Van Dijle  met vertrouwen de weg op kan.

Met deze DAF XG+ 530 Limited Edition is Transport Van Dijle  klaar om hun klanten nog beter van dienst te zijn en bij te dragen aan een duurzame toekomst in de transportsector. Deze aflevering is niet alleen een mijlpaal voor het bedrijf, maar ook een viering van vakmanschap en innovatie in de wereld van transport. Met de DAF XG+ 530 Limited Edition kan Transport Van Dijle  vol vertrouwen nieuwe uitdagingen aangaan.

Website design & development by Logo Popkorn