dec 2023

Truck Trading Antwerpen

Aflossing van de wacht bij Truck Trading Antwerpen

Vanaf 1 december 2023 neemt Kris Huysmans de fakkel over van Dirk Van Aert, die na een indrukwekkend parcours van 27 jaar bij Truck Trading Antwerpen zal genieten van zijn welverdiend pensioen.

Kris wordt de nieuwe stuurman van het schip wiens professionele reis zich volledig ontplooid heeft in de automobielsector. 

Hij is zijn carrière gestart met de focus gericht op IT-gerelateerde aspecten binnen deze sector, waarbij hij onder andere mede het dealersysteem “Incadea” succesvol op de markt heeft gebracht in België

De afgelopen 15 jaar heeft hij zijn stempel gedrukt in operationele functies, waarbij hij diverse rollen heeft vervuld als sitemanager, CFO en CEO.

Kris: “Bij TTA zal mijn focus voornamelijk liggen op het verder uitbouwen van de bestaande activiteiten, zowel voor Daf als voor Mercedes. Kwaliteit zal daarbij altijd de rode draad vormen. Bovendien wil ik de reeds ingeslagen weg van modernisering en automatisering onverminderd verder zetten. Ik kijk ernaar uit om samen met het team verder te bouwen aan de toekomst van Truck Trading Antwerpen!”

Website design & development by Logo Popkorn